Kerámia edények hurkaedény-technikával

A tárgyakat hurkákból fogjuk felépíteni, ami arra ad lehetőséget, hogy a lehető legtöbb-féleképpen valósuljanak meg formai elképzelések.  Akár 25 cm magas edényt is készíthetsz. Lehet gömbölyű, szögletes, amorf, stb, amit az anyag enged..- ezt nem kell neked tudnod- ezért vagyok ott én.

A munka befejeztével a művek itt maradnak, kiszáradnak, és én zsengélem őket. Majd mázazom a kiválasztott mázzal, és újra égetem, magas hőfokon. így kőcserép lesz belőle, melynek használati értéke hasonló a porcelánéhoz,  A mázak nem tartalmaznak egészségre káros anyagot.

Többféle mázzal dolgozom, művészmázakkal, egyszerűbb, egyszínű mázakkal is, melyeket nagy részbem magam állítok össze.

Amikor elkészültek a munkák, értesítést küldök mindenkinek, ez várhatóan kb 4 hét után esedékes.

Ára: 17000,-
Ez magában foglalja az agyagot, a díszítés eszközeit, a mázazást, a kétszeri égetést a folyamatos szakmai felügyelet és segítség mellett. Két tetszőleges edényt tudsz készíteni.

Amennyiben szeretnél részt venni, kérlek jelezd messengeren a Sipos Ágnes kerámiák oldalon, vagy a megadott telefonszámon, vagy ugyanott Viberen- , mert a helyek száma korlátozott (max 6). Gyerekeket felnőtt kísérettel szívesen fogadok. Kötényt hozzatok.

Tervezett időpont:
október 22,  13-15:30 ig.
Az időpont- ha igény van rá, módosítható (kicsit). Ha van kérdés, várom írásban, vagy szóban 🙂

Helyszín: Dabas-Gyón

Várlak szeretettel, sütivel, teával 🙂

Jelentkezési űrlap

Kérlek pontosan töltsd ki az alábbi jelentkezési formot, mert az itt megadott elérhetőségeid valamelyikén 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot, a részletek megbeszélése végett. Az adatlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Üzenet